hej hej!

just nu sitter jag i soffan och dricker te och kollar på semester duellen, eller vad det nu heter. Men idag har jag varit i skolan och haft lite tråkigt sedan gick jag ner till MSV och var där lite. Sedan gick jag hem och så gick jag och min pappa på igor sport för att jag skulle köpa ett bar bra spring/dans skor. det var ett par klassiska reebok skor som var vita och rosa, så här så de ungefär ut som de här:



fast där det är rosa är det vitt och där det är vitt är det rosa :)

sedan har jag gjort läan och efter det åt jag middag. Fisk i tomatsås och potatis. Jag gillade inte det så jag rostade 2 mackor och åt det i stället :)

nu ska jag snart gå och lägga mig så godnatt och hejdå :)

jag vet!!

hej hej!!

jag vet att jag inte bloggat på länge men jag hade en liten bloggpaus för att jag har varit hemma och varit sjuk och haft tråkigt och inte haft något att skriva om. men idag har jag faktiskt gjort ett skal till tova som jag har tänkt på att göra så himla länge och jag blev så hiiiimla nöjd, jag tror ochså att tova kommer bli jätte glad när hon får se det! Jag gjorde till mig själv också, för jag hade ett extra skal till min experia 10 mini, jag ska försöka ta en bild och ladda upp men det blir en annan gång för snart ska jag gå och lägga mig.

vi ses imorgon eller någon annan dag!

 :)

bajskorv!!!!!!!!!!

hej hej!

idag är jag sur på två saker, det första är att jag inte kan gå på pub-kvällen eller familje-kvällen sm vi har döpt den till nu. Det andra är att jag är sjuk så att jag inte kan gå på "familje-kvällen"

men det är iallafall våffel dagen eller vårfrudagen som man kallar det. Jag ska äta vofflor till efterrätt idag! MUMS!

men jag har suttit å varit inte på datorn och sett på tv, barnkanalen, jag vet jag är lite töntig, hahah men det är faktiskt ganska avslappnande att se på barnkanalen för man kollar typ inte, man slö-kollar eller vad men ska säga. åh, nu är det molly mus på tv det måste jag se på mitt faavo program!! haha

det var väll allt jag skulle säga hej hej från moollsan

sjuk!

idag är jag sju och har varit hemma hela dagen och kollat på tv och hostat som en gamal gubbe hela dagen.

Men jag ska nog börja med en ny kategori som ska heta "saker jag vill ha" eller ska den heta "dagens plagg", vad tycker ni?kanske både och eller bara en av dem kommentera vet ja!

här är är lite bild på ungefär hur jag ser ut:



det där är jag idag!
min look liksom :)


hejdå och trevlig kväll!

molly!

nej det gick inte att visa videon på bloggen!

det gick inte att visa videon på bloggen men det är ju iallafall en länk till videon så at ni kan kolla på den i youtube!

det var bara det jag skulle säga
hejdå!

hej hej

nu sitter jag och väntar tills halv åtta hos mig ska börja. Jag älskar det programet!

Men jaja jag ska passa på att säga grattis till Thea för hon fyller 12 år idag, grattis gmn!!!! ^^

men nu ska jag pröva å lägga upp en video, det kanske inte går men jag prövar!

http://www.youtube.com/watch?v=3DtO3uZLZwQ&feature=player_detailpage

kanske, kanske inte vi får se! men jag ska iallafall göra det till Tova!

nu hade jag inget mer å skriva om tror jag så hejdå från Molly

förlåt att jag inte bloggade igår + veckans blogg

hej hej

det kommer att bli ett kort inlägg men jag måste gå och lägga mig nu och förlåt att jag inte bloggade igår :(

men jag tänkte ändå visa veckans blogg. Veckans blogg är...... klicka HÄR för att komma till bloggen


men nu ska jag gå och lägga mig

en bild:



ful men jaja

hej då och god natt alla sötisar! :)

ska snart gå och lägga mig!

hej hej!
idag har det varit loppis med klassen och det var jätte kul! Men vet ni vem jag såg när vi såd och sälde? Jo, jag såg Johan Palm! Inte för att jag gillar honom men det var ju ändå coolt och träffa honom, jag tog även en bild på honom när jag träffade honom. Jag så en känndis till och det var han som spelar Fredrik i solsidan som går på tv. men han fick jag inte ta kort på för att han stod och pratade med några andra. men det var väll allt jag hade att säga så godnatt på er allihopa!


hej hej

fårlåt att jag inte bloggade igår men det var ju MSV-DISCO och jag hade fult upp hela kvällen.
Men det var jättekul på msv-discot och jag dansade typ nonstop  enda sen den började tills det slutade. Jag dansade till och med tryckare med en kille men jag säger inte vem det är för det är pinsamt ;)

Men idag så har jag varit i skolan och efter skolan gick jag till msv och sa hejdå till Ketil för att han skulle sluta idag :(

Men nu är jag hemma och har ingenting att göra men ska nog baka och rota lite i kälare och se om jag hittar något till loppisen jag ska ha imorgon med min klass. Det ska bli så himla kul jag hoppas bara inte att det snöar för det skulle inte vara så kul. Det snöade ju idag så det är ju inte helt riskfritt.

men jajaj det var väll allt jag hade och säga och så får ni nu en lite bild på mig:




hahah väldigt snygg bild på mig. ÅH, sommar gud vad jag längtar efter somma att lixom bara sitta i solen och sola. men hedå från mooolly


hej hej!

idag har jag inte gjort något speciellt förutom att jag har varit i skolan och varit på min streetdance kurs med Amanda. Innan vi gick till dansen så va vi hemma hos Amanda och åt melis och hade det najs!

men det var väll inte så mycket mer jag hade att skriva om....

Eller just jag kom på en sak och det är att min kusin Anna har kommit hit till stockholm och ska vara här tills på lördag. Men just det är ju bara en dag kvar tills MSV-discot och det kommer bli så himla kul asså!

då hade jag väll inget mer att skriva om så här kommer en litten bild!



hahah en arkiv bild ;) jag som fjortis och än en gång så säger jag att jag inte sminkar mig såhär vanligt vis.


förlåt! <3

hej hej!

förlt att jag inte bloggade igår men jag haade jette mycket att göra. MEN idag har jag varit med min bästis Maja och vi hade som vanligt jättekul!!! vi var inne på datan och gjorde lite smaktester som inte var så goda :)

vi gjorde också en reklam med hennes dator och den blev bra, den handlade om en solkräm :)

me jag hinner inte skriva mer idag men vi ses imorgon efter skolan här på bloggen :) nu ska jag "fixa" mig så att jag kan gå och lägga mig

en bild..



hej hej från moollsan! :D <3

har varit ute

hej hej!
 
jag har precis varit ute med min mamma och gått lite i affärer och fikat på ett café som hette muffins fabriken. Där delade jag och min mamma på en muffin för att dem var enormt stora! Men mumsig var den och smakerna var choklad och hallon, mums!

Innan jag och mamma gick och kollde lite i affärer så var jag och pappa och mamma å kollade på visningar på lägenheter. Men vi hittade ingen som var fin, eller vi gick bara på 1 visning men den lägenheten var inte så fin. :P

jaja nu ska jag nog  gå och kolla lite på tv eller göra något annat tråkigt :)
 här kommer iallafall en litaen bild på mig:



haha en till fjortis bild på mig och än en gång jag sminkar mig absolut inte sådär i värkligheten :)

bye bye

då var det över

he hej och god kväll på er allihopa!

nu var mellodifestivalen slut för det här året och det är ganska skönt tycker jag för det blir så mycket snack över allt i tvrutan. Men iallafall så vann eric saade och han är INTE någon som jag tycker om, men det värkar som andra i sverige gör det ;( haha

men nu ska jag säga god natt till alla så att jag inte glömmer det och somnar :) Jag ska inte gå och lägga mig nu men jag säger god natt nu.



haha det där ska föreställa mig och min katt ;D visst är jag profsig på att rita

natti natti och sov sött från moolly

lördagsmys!

hej hej allihopa!

idag så har jag varit lite på stan med min mamma, men jag köpte inget.
Nu sitter jag iallafall i soffan och väntar på att melodifestivalen ska börja! Jag lagade middagen idag och det blev super gott :) Jag gjorde wok med kyckling och kokosmjölk! Jag har också gjort efterrätt, det blir hemmagjord glass och smakerna är oreo's kakor och kola och mini marsmellows! gott va?!

Men iallafall vad har ni ätit idag då?

just här är receptet om ni skulle vilja göra glassen!

Du behöver:

1½ dl vispgrädde
5 dl naturell yoghurt
valfri fyllning tex. kakor, marsmellows, kola, choklad, bär o.s.v
lite socker om man vill

Så här gör du:

hacka fyllningen om det behövs.
vispa grädden rätt så löst men ändå så att den är fast. mät upp yoghurten och blanda med grädden.
Häll i fyllningen och sockret. Häll i en plast burk med lock och ställ in i frysen.
Ta upp efter 2 timmar och mixa eller rör runt i galassen så att iskristallerna krossas. Ställ in i frysen igen och vänta i minst 2 timmar till inan du tar upp den och börjaj äta :) KLART!

skriv en kommentar om du är osäker på något i receptet :) hej då från molly!


godmorgon!

hej hej bloggen!

idag så är jag hemma och är sjuk igen :(

men jag är iallafall ledsen att jag inte bloggade igår, jag vet inte varför men tiden bara rann ifrån mig fast jag var hemma hela dagen , haha :D
men idag är jag iallafall sjuk och ska typ kolla på tv och vara inte på datorn och surfa runt lite.

men jag vet liksom inte vad jag ska skriva om, kanske jag ska göra som en ny kategori, tex. mitt pyssel? eller mina bilder kanske? mina recept? eller något helt annat kanske? vad tycker ni ska göra någon ny kategori för nu har jag ju bara allmänt. Men sriv en kommentar om ni tycker att jag ska ha en av dem här kategorierna eller någon helt annan ;)

här kommer iallafall en bild på mig :)

 

haha jag som fjortis :) jag är inte serjös bara så att alla vet jag sminkade mig på skoj, jag sminkar mig inte sådär vanligtvis :) men hejdå och så ses vi imorgon eller senre idag.

Hejdå från molly !

hej hej!

hej hej allihopa

idag har jag varit förskyld men jag gick ändå till skolan.
På solan hände det inget intressant men jaja
efter skolan gick jag, bobo, amanda och alva till vår dans, mae eftersom jag är förskyld så ska jag inte träna så mycket. Istället tittade jag på medans de andra dansade.

När jag kom hem så bästälde vi faktiskt lite sånna där "decoden-saker". Jag ska betala med egna pengar :(

Men iallafall så ska jag gå och lägga mig snart så att jag inte är trött i skolan imorgn :)
men här kommer en liten bild på mig :) :P

 haha snygga brillor jag har på mig va? :)


men nu är det dags att jag säger hejdå så hejdå

//molly

veckans blogg och internationella kvinnodagen!

hej hej allihopa!

först och främst så ska jag skriva grattis till alla tjejer/kvinnor för att idag är det internationella kvinnodagen!

jaja men nu till veckans blogg! Den här veckans blogg är: http://selmish.blogg.se/ det är en blogg om den japanska kulturen kawaii vilket jag bara älskar! en annan blogg som är lite i kawaii-stil är fokis blogg! Det finns även en webshop till boggen som jag inte kommer ihåg vad den heter men det finns säkert en länk på hennes blogg. På webshopen så kan du köpa matrial och tilbehör till den japanska pyssel grejen "decoden". här är lite bilder på hur en typisk decoden kan se ut:

 


söta, eller hur!

tyvär så har jag inte sett matrial till det här i vanliga hobby butiker.
som ni ser så ser det ut som bakelser eller kakor, vilket är väldigt typiskt för japanerna! :)
men grunderna är iallafall lera och en sorts fake grädde som stelnar men man använder också giltter, pärlor, paljetter, plast diamanter mm.

jag ska nog köpa något från den dära webshopen om mamma går med på det, min mamma är nämligen lite skäptisk mot såt där. 

men en affär som säljer färdiga sånna där smycken är cocoo, du kan både köpa på nätet och så finns det en affär här i stockholm! :)

juste jag glömde att skriva att jag har varit hemma idag för att jag var sjuk :( jag har typ hostat jättemycket och haft ont i huvudet :C

jaja det var väll allt jag skulle skriva just nu :) hej hej från molly!


juste!

hej hej
jag kom just på att jag ju hade shoppat ganska mycket i norge!
det finns en affär där som säljer assnygga kläder. Affären heter Wow och finns bara i norge. Jag har förstås inte bara handlat käder där men jag köpte iallafall 2 plagg eller vad det nu heter. :)

jag ska försöka att ladda upp bilder på kläder imorgon. Det är nmilgen ganska mycket jobb med det för att det går inte att ladda upp bilder som jag har tagit med webcamen. :( men jaja jag får ta kort med digitalkamran och ladda upp på datorn och sedan ladda upp här!

åh en till sak som jag kom på var att vi har fått en kamra så nu kan jag ta bilder och ladda upp! (jag har väll inte skrivit det förut?) men jaja nu bablar jag igen :P

här kommer iallafall en lite bild på mig1 ;I

    gammal arkiv bild som är jättefum men jaja! :)

hej hej från mooolly :)

I'm back!!!

hej hej alla söta läsare!

jag sitter här i soffan och tar det lungt för att jag känner mig lite sjuk. Jag har ont i halsen och huvudet och så känner jag mig svag i kroppen. Men jag hoppas att jag är bätre senare!
Just nu så läser jag fokis blogg. Jag rekomenderar värkligen den om ni inte käser bloggen.
Men på sportlovet så har jag varti i norge och hälsat på mina släkningar på mammas sida (mamma kommer från norge). Det var nog den sjukaste resan jag någonsin har gjort. För att när jag hade satt mig ner i flygsätet och vi  nästan kommit fram till flygplatsen så sa piloten att det var så tjock dimma så att vi inte kunnde landa. Därför fick vi flyga till en annan flygplats och åka buss därifrån tilldit vi skulle. Bussresan tog ungefär 6 timmar och jag var helt slut efter det. vi hade även tagit båt under bussresan. Och när vi skulle åka hem så såg mamma fel på flygbiljeten så vi missade flyget. Det var inte så kul, men vi fick besella nya biljeter och vi åkte hem på söndagen istället.  men nu känner jag att jag har bablat för mycket så nu laddar jag upp en bild.



hihi! söt va? men nu ska jag kolla lite på tv och sedan kanske jag bloggar lite mer!'

bye bye! see you soon!
// moollsan!

RSS 2.0