Det är därför...

Hello! ^^

Jag tänkte bara tala om varför jag inte bloggar så mycket.

Därför:
- jag orkar inte för min dator står i ett annat hus och jag orkar inte gå dit varje gång jag måste blogga (Har inget internet där jag är nu).
- Det är ju SOMMARLOV!! Inte ska man sitta inne framför datorn är det är varmt och när man ska bada o.s.v... ^^
- Jag tror inte att ni vill sitta inne och surfa runt när har sommarlov... Då ska ni vara med kompisar och släktningar och ha det trevligt!

Men apropå den sista punkten så är ni jättesööta och snälla som läser min blogg!! Ni ger jättefina kommentarer, jag blir jätteglad av kommentarer. Hihi ^^




Guud vad varmt det är!

Hello!

Just nu så svalkar jag mig innomhus, haha! det är så himla varmt att jag inte orkar vara ute, men jag ska nog bada idag och lite sånt så jag blir lite sval... Men annars vet jag inte vad jag ska göra idag, kanske baka lite eller gå på en liten joggingtur eller så kanske jag bara ska sitta och sola och ha det skönt...

Men nu har jag inget mer att säga så vi ses senare eller imorgon!



Karamissar!! ^^


En liten rolig grej!

När jag tittade i en helt random tining så såg jag att min klasskompis stella var med på en av sidorna, hehe lite kul tyckte jag eftersom min faster hade köpt den.

Så här såg det ut:



Bilden blev åt lite fel håll men man ser ju ändå! ^^

Flower Power!!

Här kommer några bilder på massa blommor som jag har tagit kort på som finns här på mitt landställe.































Det var alla bilderna, men det finns såklart många fler blommor här men om jag skulle ta kort på alla skulle det här inlägget bli oändligt... ^^

Bilder från idag och igår!

Här kommer lite bilder från igår och idag, men jag tog inte så många bilder.

                                              Igår:









                                            Idag:







Det var typ allt, för resten av de andra bilderna är bara på mina släcktningar och alla dem ser typ likadana ut...




Midsommarafton!

Hello!

Just nu så väntar jag på at min rabarberkräm ska bli kall så jag kaan provsmaka den. Vi ska ha den bland annat som efterrätt.

Men nu så måste jag gå och byta om för snart ska vi äta. Men jag tar såklart massa bilder, eller iallafall några bilder... Men vi ses kanske senare ikväll eller imorgon! ^^

Oj då, det ser ut som jag har lite matrester i min ena mungipa... Hehe! :)

Säger det nu, så jag inte glömmer...

Hejsan!

Tänkte bara säga godnatt nu så jag inte glömmer det sen, jag kommer antagligen lite uppdatera mer idag så det här får bli mitt sista inlägg. Men vi ses imorgon, fast då kommer jag kanske bara göra ett inlägg för jag ska resa till mitt landställe och det tar väldigt lång tid att åka dit.

Men sov sött så ses vi imorgon!



Naww, älskar den här bilden!!

En dag med Rebecca!!!

Idag så var jag med min kompis Rebecca! Vi var hemma hos henne och se så gick vi och badade i Tanto men det var jättekallt så vi dopade oss bara en gång och sen åt vi en bulle och efter det gick vi hem till henne igen. Då tänkte vi baka men det blev aldrig av. Istället så byggde vi ett Eiffeltornet. Det var jättekul! Men det var även ganska svårt... så här såg den ut:



Ganska likt va???



En bild från när vi badade, ser ganska kallt ut...


Min lilla frukost!

Här kommer två bilder på vad jag åt till frukost!





Min frukost bestod av:
-Yoghurt med citronsmak och müsli!!!!! MUMS!


lägger mig tidigt...

Hejsan!

Jag skulle bara säga god natt till alla mina sööta läsare och säga grattis till en av mina kompisar som fyller år idag!! Hon heter Amanda och blir 12 år idag, eller är 12 år idag kanske man ska säga. Igår fyllde faktiskt min brorsa år men han bor i Brasilien (en annan brorsa, inte han som jag skrev om tidigare). Och dan innan det fyllde en annan kompis till mig år som heter Bobo (en tjej). Grattis till alla tre, än en gång!

                                                           En grattistårta till er!



En dag med min storebror och hans kompisar!

Tjenare!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt om vad jag har gjort idag!
Förs så vaknade jag och åt lite frukost och så, sen så frågade min storebror om jag ville följa med honom eftersom jag inte hade något att göra. Då sa jag såklart ja och följde med. Sedan gick vi runt lite här på söder och sen gick vi till Tanto. I Tanto hade vi tänkt spela minigolf med hans kompisar men det var för dyrt, så vi köpte glass.
Sen så gick vi till en skoaffär för en av min brorsas kompisar skulle kolla på ett par skor och sen så gick jag till Moa själv för att hämta min kofta som jag hade glömt hos henne. Och efter det så gick jag hem och åt lite middag.

Men på vägen hem så började det spöregna! Då menar jag värligen SPÖREGNA! en jag orkade inte vänta till det hade gått över så jag gick hem i allt regn och blev hel genom blöt!



Ojojoj vad långt inlägg men jag hoppas ni orkar läsa allt :)


Tisdag!

good morning!

Ekker jag kanske ska skriva god förmiddag! Eller något sånt... För mig är det iallafall morron för jag vacknade för inte så länge sedan.

Men iallafall, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske vara med nån kompis eller något sånt. Men jag ska iallafall gå ut lite för det gjorde jag inte igår.

Men jag bloggar mer sen i, eller imorron, ses då!



inte så fin bild men ändå...

BOORING!

GUUUUUD vad jag har tråkigt! Det regnar ute, min dator är tråkig, jag är tråkig, alla mina kompisar gör typ något eller är upptagna med andra saker. Jag vet inte vad jag ska göra! Någon som har en bra idé? Jag får väll kanske pyssla lite eller något sånt... Aja nu ska jag inte babbla på mer utan jag ska hitta på något... ^^

Ses senare! <3

Rolig bild!

Jag hittade just en fiin bild på en hemsida! Jag älskar den! här kommer den:

That&#8217;s what you call a FRIEND. ;&#8221;&gt;

Aww! Är den inte fin??

Eller ja, det är ju typ bara en toaletpappersrulle som man kanske tycker är äcklig men jag tycker att bilden är fin!

Tack alla söötisar!

Nu tänkte jag bara säga tack till alla söta som läser min blogg! Jag brukar inte ha så många läsare men igår hade jag dubbelt så mycket än vad jag brukar ha! Tummen upp för det! Hihi ^^

Men nu tänkte jag äta lite frukost och typ fixa mig lite och så... Men vi ses kanske senare idag, eller imorgon! :D



HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Jag ser ut som en häst! HAHAHAHAHA! Om ni undrar så är det min kusin i bakgrunden, men jag ser helt hemsk ut!

Den kan i ha å skratta åt under dagen! HAHAHAHA!

ska göra en ny header!

Jag tänkte göra en ny header här på bloggen. Har redan börjat göra den, jag kan avslöja att den kommer vara mycket snyggare än den som jag har nu.

Jag tänkte också sga godnatt och hoppas att ni drömmer söta drömmar!


Jag tävlar om ett smycke på Kokorochans blogg!

Jag är med och tävlar om ett smycke på kokorochans blogg. Man ska fylla en liten burk meed något, vad som hells.

Jag skulle villja ha det här i min burk!

-En liten regn båge med måln i ändarna och så ska målnen ha ett kawaii face! Regnbågen ska hänga fast i det lilla locket med typ en fiskelina eller en kedja! Typ så här:

 

Här är en länk till tävlingen: http://kokorochan.blogg.se/2011/june/tavling-med-thejewellerybakery.html#comment


Lösögonfransar!

Moshi moshi!

Gud vad jag har tråkigt idag, det regnar ute, min mamma vill inte göra något förutom att läsa, min pappa är inte hemma, jag orkar inte ringa någon kompis o.s.v.

Men då löser man problemet genom att pröva sina lösögonfransar! Här kommer en liten bild på dem och mig!





Man kanske inte ser så jättetydligt men det är någontig iallafall! ^^
Föresten är det bara jag som tycker att min läppar såg otroligt oranga ut på den första bilden??

Börjar blogga igen nu...

God morgon!

Nu har dem sissta släktingarna rest hem och jag kan äntligen börja blogga igen! Men som ni kanske såg så har jag skrvit att min storebror har tagit studenten! Jag ska kanske lägga upp lite bilder men vi får se, det är väll inte så intressant att se på bilder på min storebror som tar studenten...? Eller?

 

sööt!!

SOMMARLOV!!!!!!!

Hej hopp!

Nu är det äntligen sommarlov! Det ska bli så skönt att ha ledigt i 10 veckor och bara ta det lugnt!
Idag har jag iallafall varit med mina kusiner och det ha varit kul! Först va jag i skolan och sen gick jag till stan med min ena kusin och kollade i lite affärer för hon skulle köpa löshår. Sen träffade vi vår andra kusin och vi åt lunch med henne. Jag tog sushi!!! Åh, det är min favvo rätt! Sen så gick vi och kollade i en affär och efter det gick vi hem till henne. Sen åkte jag och min ena kusin hem en först så gick vi in i några affärer. När vi väl kom hem så somnade jag i min säng för att jag var så trött :) Sen hände det inte så mycket mer.

här kommer några bilder på min klänning som jag hade idag på skolavslutningen:


Fin min????



lite otydlig men ändå...

Aja nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, vi ses kanske imorgon eller senare ikväll. :D

Snart sommarlooov!!!!!

först tänkte jag bara säga förlåt för att jag inte har bloggat på typ ett år, men nu ska jag börja igen! Det andra jag tänkte säga är att det är sommarlov om bara typ en natt! Åh, det sak bli så skönt att bara sluta och inte gå till skolan på 10 veckor. På sommarlovet ska jag bara ta det långt och åka till Norge och till mitt landställe. Ska bli skönt!!!!
Men jag kommer inte kunna blogga så jätte jätte mycket för att min brorsa kommer ta studenten och jag kommer typ hjälpa till ganska mycket och vara med mina släktingar/vänner.

Men nu ska jag inte blogga så mycket mer för jag ska snart tvätta mitt hår sen sak min kusin klippa det och efter det måste jag få lite skönhetssömn, för det kan jag behöva med tanke på hur jag ser ut.


söööt!!!!!!!!!!

huvudvärk

hejsan!

just nu ser jag på Slamdog millioner (stavnin?? :O) den är lite läskig så jag halvser bara lite.
Jag har iallafall lite huvudvärk så jag orkat typ inte göra något ;P Ska nog snart gå och lägga mig...

Men aja ska inte blogga så mycket mer nu :) ses imorgon :D


Gamlastan med mamma

hejsan!

Jag har kommit hem nu efter en liter promenad i Gamlastan. Jag, eller rätare sagt min mamma köpte en ljusslinga med blommor på (inte riktiga blommor).

Men nu ska jag ta det lite lungt och efter det så ska kanske jag och mamma gå ut igen och typ köpa lite mat och lite annat smått och gott :)



macarons ^^

New shoes

här kommer ett litet snabbt inläg på min nya skor!









skorna kommer från Din sko och är väldigt sköna att gå i :) Jag vet inte riktigt vad dem kostade man jag tror att dem kostade ca. 200.

Föresten så är det här mitt 100 inlägg! det ska vi fira tycker jag! Nejmen det va väll lite kul?

hummm....vad ska jag hitta på?

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Mamma sa att jag skulle hjälpa henne med att måla något och efter det skulle vi typ gå runt lite på stan.

Men idag åt jag iallafall en god macka till frukost. Det var kalkon och grodar på den.


naww sååååå sööööööta!!!!


halv 12...!?

Oj, vad länge jag har såvit idag! Ända till halv 12! Det är ganska ovanligt at jag vaknar så här sent...

Men iallafall... Så ska jag nog inte göra någor spesiellt idag, kanske ringa en kompis eller bara vara hemma med mamma.

Nu ska jag äta frukost så vi ses senare idag :)



Åhhh, såååå sööööööööta! önskade att jag hade en panda!!!! <3 <3

film tajm :)

moshi mosh!

Nu blir det film "tajm" :)
Jag och min mamma ska se "Du kommer att möta en lång mörk främling", "Igelkottens elegans" och "Fyra år till".
I filmen "Fyra år till" så är dorotheas mamma med <3
aja kan inte blogga mer för nu börjar filmen, PUSS!


RSS 2.0